In de meterkast worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd om de glasvezelverbinding tot stand te brengen.

Red Connect maakt
glasvezel normaal vanaf nu

Over Red Connect

Glasvezel tegen de tarieven van thuis

Red Connect maakt hypermodern glasvezel beschikbaar voor heel ondernemend Nederland. De grote bedrijven profiteren al lang van internet op topsnelheid zonder signaalverlies en wij vinden dat dit voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Red Connect servicemonteurs installeren een router
Betaalbaar

Internet moet betaalbaar zijn

Een zakelijke internetverbinding is in Nederland nog altijd erg prijzig. Wij geloven dat dit anders kan. Daarom leggen wij ons eigen glasvezelnetwerk aan op verschillende bedrijventerreinen en laten we zien dat het beter en goedkoper kan.
Toekomst

Glasvezel is de toekomst

ADSL en kabelinternet worden nog veel gebruikt, maar maken gebruik van verouderde technieken. Daarom zijn deze verbindingen vaak niet zo betrouwbaar als je zou willen. Vooral in een zakelijke omgeving. Wij zijn overtuigd van glasvezel en haar voordelen. 24/7 een betrouwbare en snelle verbinding.
Toekomst

Kwaliteit is key

Red Connect heeft als missie om niet alleen een betaalbare, maar ook een stabiele verbinding te leveren. Doordat wij niet alleen internetdiensten leveren over het netwerk, maar ook de eigenaar van het netwerk zijn hebben we de volledige controle.
Toekomst

De kracht van ondernemers

Ondernemers zijn echte aanpakkers en behouden graag zelf de controle. Daarom bieden we een plug and play oplossing die je gemakkelijk zelf installeert. Snel online, zonder gedoe.

Geschiedenis

De start van Red Connect

Red Connect is in 2021 gestart met als doel om ook kleinere bedrijven de kans te bieden zich aan te sluiten op snel en betrouwbaar glasvezelinternet. We zijn nog maar net begonnen, maar we hebben nu al een groot netwerk waar we trots op zijn. We kunnen inmiddels al meer dan 5.000 ondernemers aansluiten op ons supersnelle glasvezelnetwerk en blijven groeien. Red Connect is vooral actief in Noordoost-Nederland. We leveren al op de bedrijventerreinen Marslanden en PEC Zwolle / Oosterenk in Zwolle, Eekterveld in Vaassen, Engelenburg in Twello, De Haven en Kantorenpark/A7 in Drachten, Biensma in Grou en Blankenstein en Noord in Meppel. Benieuwd of razendsnel glasvezelinternet al op jouw adres beschikbaar is? Doe hieronder de postcodecheck.

Bedrijventerreinen
10
Aansluitingen
5.000+
Opgericht
2021
Close-up van een Red Connect monteur in rode jas.

Postcodecheck

Norm van morgen.
Normaal vanaf nu.

Ons glasvezelnetwerk breidt zich razendsnel uit. Ontdek of glasvezel al beschikbaar is voor jouw onderneming.

Maak nu de sprong naar zakelijk glasvezel zonder gedoe met onze gratis overstapservice.

Lees meer