Eerste hulp
bij glasvezel

Kennisbank

Welke router krijg ik bij mijn pakket?

Een Fritz!Box 5530. Deze router ondersteunt Wi-Fi 6, deze next-generation Wi-Fi zorgt ervoor dat je niet alleen hogere snelheden kunt ontvangen, maar het bereik van de router en de Wi-Fi ook sterker is en verder reikt. Meer informatie vind je op de productpagina van de fabrikant.

Fritz!Box 5530

Veelgestelde vragen

Andere veelgestelde vragen over installatie

Wil je meer weten over
je abonnement of verbinding? Lees hier verder.

Close-up van een Red Connect monteur in rode jas.

Postcodecheck

Norm van morgen.
Normaal vanaf nu.

Ons glasvezelnetwerk breidt zich razendsnel uit. Ontdek of glasvezel al beschikbaar is voor jouw onderneming.

Maak nu de sprong naar zakelijk glasvezel zonder gedoe met onze gratis overstapservice.

Lees meer