Red Connect medewerker overhandigd het installatiepakket aan de klant.

Sluit je router super easy
aan en je bent direct online

Plug & play

Snel online met ons plug & play installatiepakket

Check of je alle onderdelen van het installatiepakket hebt ontvangen. Volg alle stappen in de handleiding en je bent klaar om online te gaan.

Fritz!Box 5530 Router

Slede met glasvezelkabel

Stroomadapter

Kaartje met Wi-Fi gegevens

Optioneel: Wi-Fi versterker

Installatie

Je router aansluiten was nog nooit zo easy. Bekijk de handleiding.

We proberen de aansluiting bij Red Connect zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo steek je de glasvezelkabel in de router en de stroomadapter van de router in het stopcontact. Doorloop de stappen in de handleiding en je bent direct online, zodat je snel verder kunt met je grootse plannen.

Download handleiding
De Red Connect servicemonteur bekijkt alle onderdelen uit het installatiepakket.
De router wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk van Red Connect.

Heb je alle stappen doorlopen, maar werkt je internetverbinding niet? We helpen je graag verder om te kijken waar het probleem kan zitten.

Servicemonteur

Hulp nodig bij de installatie? Maak gebruik van onze servicemonteur.

We proberen de aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht je hier toch niet uit komen of het gemak willen van een servicemonteur? Dat kan, voor €75,- komt er een servicemonteur bij je die je helpt om jou zo snel mogelijk online te brengen.

Contact
Red Connect servicemonteur poseert met het installatiepakket voor de ingang van een kantoor.