Eerste hulp
bij glasvezel

Kennisbank

Hoe verbeter ik het Wi-Fi signaal?

Wat vervelend dat je Wi-Fi niet goed genoeg werkt. Gelukkig hebben we hier een oplossing voor: een Fritz!Repeater 2400 Wi-Fi versterker. Hierdoor kun je het signaal van jouw Wi-Fi versterken waardoor je een groter bereik kan halen en dus betere Wi-Fi zal krijgen. Je kunt bij Red Connect deze Wi-Fi versterker bestellen die goed samenwerkt met de router die Red Connect aanbiedt. Heb je je bestelling al geplaatst? Neem contact met ons op om één of meerdere versterkers na te bestellen.

Veelgestelde vragen

Andere veelgestelde vragen over installatie

Wil je meer weten over
je abonnement of verbinding? Lees hier verder.

Close-up van een Red Connect monteur in rode jas.

Postcodecheck

Norm van morgen.
Normaal vanaf nu.

Ons glasvezelnetwerk breidt zich razendsnel uit. Ontdek of glasvezel al beschikbaar is voor jouw onderneming.

Maak nu de sprong naar zakelijk glasvezel zonder gedoe met onze gratis overstapservice.

Lees meer