De router wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk van Red Connect.

Normale service
Abnormaal gebruiksvriendelijk

Overstapservice

Zorgeloos overstappen

We snappen dat je geen seconde offline wilt zijn en zonder gedoe wil overstappen op Red Connect. We kunnen er samen voor zorgen dat jouw verbinding eerder online wordt gebracht dan dat je oude verbinding stopt. Ook kunnen we je helpen met het opzeggen van je huidige abonnement. Dat noemen we onze overstapservice. Hierdoor kun jij, voordat je huidige verbinding uit de lucht gaat, zorgen dat je nieuwe Red Connect verbinding al draait en je geen seconde offline bent zodra je wisselt van provider.

Red Connect medewerker overhandigt het installatiepakket
Bestelling plaatsen

1. Bestelling plaatsen

Plaats online je bestelling en geef hierbij aan dat je gebruik wilt maken van de overstapservice. Dit doe je gemakkelijk door op onze bestelpagina je keuzes aan te vinken.
Contact

2. Gegevens verwerken

We gaan met je bestelling aan de slag en nemen contact met je op om gegevens op te vragen die we nodig hebben om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de einddatum van je huidige contract.
Toekomst

3. Red Connect installeren

We zetten je abonnement stop bij je huidige provider. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je nieuwe internetverbinding van Red Connect al draait, voordat je oude stopt. Zo zit je geen seconde zonder internet!
Toekomst

4. Supersnel internetten

Je hebt zorgeloos de sprong gemaakt naar Red Connect glasvezel. Je kan direct verder met je grootse plannen.

Servicemonteur

Hulp nodig bij de installatie? Maak gebruik van onze servicemonteur.

We proberen de aansluiting zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht je hier toch niet uit komen of het gemak willen van een servicemonteur? Dat kan, voor €75,- komt er een servicemonteur bij je die je helpt om jou zo snel mogelijk online te brengen.

Bestel nu
Red Connect servicemonteur poseert met het installatiepakket voor de ingang van een kantoor.

Heb je nog een contract bij een andere provider lopen? Stel de overstapwekker in en je ontvangt van ons een seintje wanneer je contractvrij bent.

Wekker instellen