Glasvezel MKB

Glasvezel voor het MKB is erg belangrijk

Het MKB vormt het grootste deel van de Nederlandse bedrijven en is de ruggengraat van de Nederlandse economie. Het ene bedrijf heeft zich verder ontwikkeld met automatisering en digitalisering dan het andere bedrijf, maar er kan gerust gesteld worden dat goed internet cruciaal is voor het MKB. Internet moet stabiel en snel zijn, zodat bedrijven zich ook daadwerkelijk bezig kunnen houden met de toekomst. En de toekomst is digitaal, daar is geen twijfel over mogelijk. Hierbij hoort natuurlijk ook een internetverbinding van de toekomst. Deze verbinding bestaat vandaag de dag al. Met glasvezel voor het MKB zet je als bedrijf de eerst stappen in de toekomst.

Op welke manier profiteert het MKB van glasvezel?

Als het hele MKB op glasvezel zou zijn aangesloten, dan zou de automatisering en digitalisering in Nederland in een stroomversnelling komen. Bedenk je dat je met glasvezel √°ltijd internet hebt en dan ook nog eens stabiel en zeer snel. De snelheid van internet via glasvezel evenaart de snelheid van het licht. Internet vormt een altijd aanwezige en betrouwbare factor, doordat je verbinding uitermate stabiel is. Wisselende snelheden, uitval of haperingen van de verbinding komen niet meer voor. Het MKB kan met glasvezel grote stappen maken en groeien, want met stabiel en snel internet ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

Close-up van een Red Connect monteur in rode jas.

Postcodecheck

Norm van morgen.
Normaal vanaf nu.

Ons glasvezelnetwerk breidt zich razendsnel uit. Ontdek of glasvezel al beschikbaar is voor jouw onderneming.

Glasvezel voor het MKB aanleggen kan met Red Connect

Het MKB bestaat voor een groot deel uit kleine bedrijven tot eenmanszaken. Ook zij willen van glasvezel profiteren, maar doen dit vaak niet vanwege de hoge kosten. Voornamelijk de grote bedrijven maken gebruik van glasvezel, omdat zij dit kunnen betalen. Maar ook voor de kleinere bedrijven en de eenmanszaken is een oplossing dichtbij. Red Connect kan glasvezel voor het MKB aanleggen. Dit doen wij al op vele bedrijventerreinen in Nederland en je kunt een verbinding afnemen tegen zeer lage kosten. Als je onze postcodecheck uitvoert, zie je of wij in jouw buurt ook al glasvezel hebben gelegd. Je kunt je dan direct aanmelden voor glasvezel tegen de tarieven van thuis.

Maak nu de sprong naar zakelijk glasvezel zonder gedoe met onze gratis overstapservice.

Lees meer