Glasvezel Grou

Glasvezel in Grou is ook voor jou beschikbaar

Het is niet altijd eenvoudig om 100% op je internetverbinding te vertrouwen als je met het internet bent verbonden via kabel of ADSL. Er zijn namelijk enkele externe factoren die de verbinding onstabiel en traag kunnen maken. Denk aan andere signalen die je verbinding verstoren en het feit dat je de kabel deelt met andere bewoners of ondernemers in jouw buurt. Je internetprovider heeft dan wel een bepaalde snelheid beloofd, maar kan dit lang niet altijd waarmaken. Als ondernemer heb je liever een echt betrouwbare internetverbinding. Internet is tegenwoordig dusdanig ingeburgerd, dat een slechte en onbetrouwbare verbinding je bedrijfsprocessen in gevaar kan brengen. Gelukkig kun je nu van glasvezel in Grou genieten, net als alle grote ondernemingen.

Wat zijn de voordelen van zakelijk glasvezel in Grou?

In Grou is het eindelijk zo ver dat je je traditionele en onbetrouwbare internetverbinding kunt opzeggen. Kies voor zakelijk glasvezel in Grou van Red Connect. Je kunt dan profiteren van heel wat voordelen. Zo is je internetverbinding niet meer door externe factoren te beïnvloeden. Je verbinding blijft stabiel en snel en je hebt geen signaalverlies meer. Dit is noodzakelijk als je bijvoorbeeld de hele dag online wilt blijven om in de cloud te werken. De beloofde snelheid wordt altijd gehaald. Je informatie wordt voortdurend met de snelheid van het licht over de glasvezelkabel getransporteerd.

Close-up van een Red Connect monteur in rode jas.

Postcodecheck

Norm van morgen.
Normaal vanaf nu.

Ons glasvezelnetwerk breidt zich razendsnel uit. Ontdek of glasvezel al beschikbaar is voor jouw onderneming.

Meld je aan bij Red Connect voor glasvezel op Biensma in Grou

Het MKB is de groep die het meest profiteert van stabiel en snel glasvezelinternet. Daarom maakt Red Connect zich sterk om deze groep te voorzien van glasvezel. Wij leggen in heel Nederland op bedrijventerreinen een dekkend glasvezelnetwerk aan, zodat ieder bedrijf hiervan profiteert. Inmiddels hebben we ook glasvezel op Biensma in Grou aangelegd. Als je hier bent gevestigd, dan kun je online de postcodecheck doen en een glasvezelpakket kiezen voor tarieven die passend zijn bij jouw onderneming.

Maak nu de sprong naar zakelijk glasvezel zonder gedoe met onze gratis overstapservice.

Lees meer