Glasvezel aanleggen bedrijf

Glasvezel aanleggen bij jouw bedrijf?

Misschien hoor je in je omgeving wel verhalen over de voordelen van supersnel internet via glasvezel. Veel kleinere ondernemers denken dat glasvezel aanleggen bij jouw bedrijf geen optie is. Sommige aanbieders van glasvezel durven inderdaad behoorlijke prijzen te vragen. Dergelijke prijzen zijn voor jou als kleine of zelfstandige ondernemer uiteraard veel te hoog. Je houdt het dan maar bij kabel of ADSL, waarbij je altijd rekening moet houden met eventueel signaalverlies of wisselende snelheden. Tegenwoordig hoeft dit niet meer wanneer je glasvezel neem van Red Connect. Wij zorgen niet alleen voor razendsnel internet, maar ook voor zeer goedkoop en betaalbaar internet.

Wat zijn de voordelen voor je bedrijf bij glasvezel aanleggen?

Natuurlijk profiteer jij net als grote bedrijven van alle voordelen voor je bedrijf bij het aanleggen van glasvezel. Internet over glasvezel houdt in dat je informatie wordt verzonden met de snelheid van het licht. Door het aan en uit knipperen van licht wordt je data razendsnel verzonden. Des te sneller het licht knippert, des te sneller is je internet. Je hoeft niet meer zoals bij kabelinternet, je kabel te delen met je buren of andere bedrijven in de buurt. Over jouw glasvezelkabel wordt alleen jouw data getransporteerd. Je blijft daarom stabiel internet houden zonder signaalverlies en zonder verlies van snelheid.

Close-up van een Red Connect monteur in rode jas.

Postcodecheck

Norm van morgen.
Normaal vanaf nu.

Ons glasvezelnetwerk breidt zich razendsnel uit. Ontdek of glasvezel al beschikbaar is voor jouw onderneming.

Glasvezel aanleggen voor je bedrijf door Red Connect

Ben je op zoek naar goedkoop glasvezel? Met Red Connect kun je glasvezel laten aanleggen bij jouw bedrijf tegen tarieven die je ook thuis voor je internet betaalt. Er komen geen andere kosten om de hoek kijken, zoals installatiekosten. Het installeren is ook reuze simpel, je hoeft enkel de router aan te sluiten en je hebt direct de beschikking over glasvezelinternet. Eindelijk heb jij als kleine ondernemer de mogelijkheid om supersnel internet te nemen tegen de laagst mogelijke kosten. Doe onze postcodecheck en kijk of Red Connect al beschikbaar is in jouw buurt. Je kunt dan direct een kiezen voor jouw ideale verbinding.

Maak nu de sprong naar zakelijk glasvezel zonder gedoe met onze gratis overstapservice.

Lees meer